Receive monthly emails about the latest oncology research and technology, new patient services, resources and more!

Please select an option below to help us tailor your newsletter to best suit your content interests!

No thanks

State of the Science Summit: Treatment of Breast Cancer

 

Chair: Lee Schwartzberg, MD, FACP

Institution: West Cancer Center and Research Institute

Date: Tuesday, October 29th 2019 | 5:00pm – 9:00pm

Location: Hilton Memphis | 939 Ridge Lake Blvd, Memphis, TN 38120

Participants:

  • Lee Schwartzberg, MD, FACP | West Cancer Center and Research Institute
  • Michael Berry, MD| West Cancer Center and Research Institute
  • Noam VanderWalde, MD, MS | West Cancer Center and Research Institute
  • Gregory Vidal, MD, PhD | West Cancer Center and Research Institute
  • Bradley G. Somer, MD | West Cancer Center and Research Institute
  • Kurt W. Tauer, MD, FACP | West Cancer Center and Research Institute

 

To register, please visit: onclive.com/meetings/soss ​

Preliminary Meeting Agenda

Time

Presentations

Speaker

Duration

5:00-5:30

Arrivals and Registration

30 min

5:30-5:40

Welcome

10 min

5:40-5:55

Management of the Axilla

Berry

15 min

5:55-6:10

Role of Radiation in early Breast Cancer

VanderWalde

15 min

6:10-6:30

HR+/HER2- Early Stage Disease

Schwartzberg

20 min

6:30-6:45

Peer Exchange:  HR+ Case Discussions

Moderator:

Schwartzberg

Panel:

Vidal, Berry, VanderWalde

15 min

6:45-7:25

Networking Reception: Food & Drinks

40 min

7:25-7:50

Updates in Metastatic HR+/HER2-

·         CDK 4/6 Inhibitors: MONALEESA 2, 3, 7 (ASCO Updates), PALOMA-3, MONARCH

·         PI3K Inhibitors

  • PATINA

Schwartzberg

25 min

7:50-8:15

Novel Approaches to HER2-Positive Breast Cancer

  • KATHERINE vs. APHINITY
  • ExteNET
  • Metastatic: NALA trial
  • SOPHIA
Vidal 25 min

8:15-8:40

Novel Approaches for Metastatic Triple-Negative Breast Cancer

  • Immunotherapy (IMPASSION 130)
  • ADCs
  • PARP Inhibitors for BRCA1/2-mutation (Olympiad, EMBRCA, TOPACIO, MEDIOLA)
Schwartzberg 25 min

8:40-8:55

Peer Exchange:  Panel Discussion Q&A

Moderator:

Vidal

Panel:

Tauer, Somer, Schwartzberg

15 min

8:55-9:00

Concluding Remarks

5 min

 

 

X